michaelaaarvidsson

Alla inlägg den 13 juli 2011

Av michaela arvidsson - 13 juli 2011 01:07

Men tjenare !

Just nu sitter jag i syrrans soffa och bloggar , syrran och hennes söta barn sover , bara jag vaken.. Har inte bloggat sen i förrgår nu trorja , för igår så hade jag bara ingen ork till och blogga för på morgonen åkte jag faktiskt iväg och fiskade med min systers kille och Elias & Ida.. Nog för att vi inte fick någon fisk ,men.

 Sedan åkte jag hem , duschade och satte mig vid datorn sen när jag precis ska börja blogga så kommer pappa in och säger att jag har 2 minuter på mig och packa & göra mig iordning så han kunde köra ner mig till min kusin , när jag kom dit så typ åt vi mat , och kollade på film först " i rymden finns inga känslor " sen gick dom vuxna och la sig då kollade jag , tobbe & frida på " kommisarie späck ". Den filmen är så himla KASS så den blir bra... Hahah! Så la vi oss runt halv 2 - 2 tiden , jag vet ... Tidigt för och vara mig men.. Så blev det!  


Idag vaknade vi runt 11 tiden , käkade frukost och sen gjorde oss iordning för sedan slängde min farbror ut oss till torp , för frida skulle handla bikini oså kollade vi runt lite och så sen kom janne (min farbror) och hämtade frida och mamma hämtade mig så körde hon mig till syrran och då bakade vi ananaspaj och lite grejer sen badade jag med min systerdotter och sen så studsade vi lite studsmatta sen badade vi igen , och sen har vi nog inte gjort så mycket , ätit kvällsmat och kollat på tv  jag har suttit och pratat med syrran i några timmar och goosat med min lille bäbbä! Underbaaaaart!    Min lilla challeballe!


I love you...

Av michaela arvidsson - 13 juli 2011 00:47

Nu är det klart , vilka veckans snygging & veckans blogg blev !!


VECKANS BLOGG : www.simplysandy.bloggplatsen.se , du hade helt enkelt en cool blogg och definitivt den snyggaste bloggen av dom 5 personerna som deltog.

VECKANS SNYGGING : www.dijanas.bloggplatsen.se , du såg bäst ut av dom som deltog så grattis till er båda! :D

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

htlmkod

 

nkideihohiow

htlmkod

 

Ovido - Quiz & Flashcards